Menu Sluiten

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Rosemarie, een gepassioneerd coach met als missie anderen in hun kracht te zetten. 

Waarom ben ik een coach in hart en nieren? Mensen inspireren en hen begeleiden in de bewuste keuzes die ze willen zetten in hun leven maken me gelukkig. Hieronder lees je mijn verhaal, dat mij gevormd heeft tot de coach die ik vandaag de dag ben. 

Doorheen de wandeling van mijn leven, met hier en daar een berg, bos, rivier, zon, regen, sneeuw en regelmatig een persoon die me bij de hand nam, heb ik betekenisvolle inzichten opgedaan. Inzichten die langzaam aan mijn levensmotto zijn geworden en die ik graag met je deel. 

Alles in mijn leven heeft betekenis, en maakt me tot mijn unieke zelf. Ik kijk met nieuwsgierigheid en vertrouwen naar de toekomst, zonder te weten wat er komt. Ik vertrouw op het universum, en al wat die te bieden heeft. En bovenal ben ik dankbaar voor al dat moois dat ons verbindt. Door dit vertrouwen leef ik vanuit mijn authentieke zelf, en kies ik er elke dag bewust voor om ook mijn kwetsbaarheid te tonen, al gaat dit met vallen en opstaan.

Door te leven vanuit mijn waarden vind ik de moed en kracht in mezelf en kijk ik vol nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden die het leven te bieden heeft, en ga hier actief naar opzoek. Ik zie mogelijkheden in plaats van problemen en bekijk de zaken vanuit een creatieve blik, waardoor de ideeën als vanzelf komen. Ideeën die steeds mijn waarden verder uitdragen, en waarbij ik anderen vanuit mijn levensinzichten kan inspireren. Inspireren om te leven vanuit liefde voor jezelf, liefde voor elkaar, en alles wat ons verbindt.

laten we begrijpen wat de liefde is,
onthouden dat dat alles is, of toch bijna.
laten we durven.
ja.

Posted in loopbaancoaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *