Menu Sluiten

Aanbod

Ben jij op zoek naar meer energie, zelfinzicht en passie in je leven? Ik help je hier graag bij. Samen bekijken we welke coaching of begeleiding het beste bij je past.

loopbaancoaching-vind-je-vonk

loopbaancoaching

Ben je op zoek naar nieuwe en positieve energie in je loopbaan? Laten we dan kennismaken, zelfs als je niet op zoek bent naar een nieuwe job. Door loopbaancoaching ontdek je nieuwe inzichten in je talenten, carrière en dromen.

studiekeuze-coaching-vind-je-vonk

(studie)keuze coaching

Voelt een (studie)keuze maken aan zoals het kiezen van een film op Netflix? Eindeloos en zonder resultaat? In deze coaching vertrekken we vanuit jou als persoon en zal je ontdekken welke richting je uit wil. Geloof het of niet: kiezen is winnen!

workshops-vind-je-vonk

workshops

Energie, inspiratie en motivatie. Dé kernwoorden die centraal staan in elk van mijn workshops. Ontdek de verschillende thema’s en zet een stap dichter bij het vinden van jouw vonk.


Loopbaancoaching

WHY?

Al van kleins af aan leren we in het rijtje te lopen en aan verwachtingen te voldoen. Hierdoor maken we soms keuzes van buiten naar binnen, keuzes die voorbijgaan aan onze waarden, ernergiebronnen en dromen. Het uitdoven van je vonk kan hiervan het gevolg zijn. Door van binnen naar buiten te werken draag ik bij aan een maatschappij waar er niet altijd binnen de lijntjes gekleurd moet worden, waar je jouw eigen toekomst kunt boetseren en er ruimte is voor creativiteit, innovatie en passie. 

HOW?

Door in onze coching van binnen naar buiten te werken, gaan we op zoek naar je vonk en manieren om ze te doen ‘vlammen’. We gaan op zoek naar wat wél werkt. Dit doe ik aan de hand van diepgaande individuele dialoog en een methodiek die ontwikkeld is vanuit de inzichten van waarderend onderzoek, positieve psychologie, zelfdeterminatieleer en krachtgericht coachen.

 

WHAT?

Samen gaan we op weg naar meer werkplezier en voldoening in je job. We vertrekken vanuit jouw waarden, sterktes en energiebronnen. We gaan op zoek naar de richting, dromen of doelen die jouw meer energie zullen geven. Ook (werk)omgevingen en domeinen waar je meer of minder op wil focussen bespreken we uitgebreid. Tenslotte maken we samen een persoonlijk ontwikkelingsplan, helemaal in lijn met je innerlijke zelf.

 

loopbaancoaching-aanbod

Na een vrijblijvend kennismakend gesprek (met een lekkere koffie) beslis jij of je de loopbaancoaching wil opstarten. Je bestelt je loopbaancheque en mailt je betaalbewijs door, alvorens je op je eerste individuele afspraak komt. 

Dankzij mijn samenwerking met het kwalitatieve loopbaancentrum My Future Works, kan je het loopbaantraject financieren met loopbaancheques. De Vlaamse Overheid subsidieert loopbaanbegeleiding via loopbaancheques, voor 7 uur begeleiding betaal je dus slechts €80.

(Studie)keuze coaching

WHY?

Kiezen is verliezen, wordt wel eens gezegd. Niets is minder waar, als je de juiste keuzes maakt tenminste. Als je keuzes in lijn staan met je sterktes, waarden en dromen, dan voelt kiezen écht aan als winnen. Laten we er samen mee aan de slag gaan!

HOW?

In onze maatschappij zijn we het gewoon om onszelf te moeten aanpassen om in het juiste hokje te passen. Bij het (moeten) maken van een studiekeuze worden we hier harder dan ooit mee geconfronteerd. In deze coaching gaan we ons even rebelleren tegen verwachtingen van anderen. We vertrekken vanuit jou als persoon. Want wie ben jij?

WHAT?

De échte jij leren we kennen door individuele gesprekken waar jij zelf de leiding neemt. Ik ben er om met je mee te wandelen en je methodieken aan te reiken. We staan stil bij wie jij bent, waar je energie van krijgt en wat je sterktes, waarden en dromen zijn. Wie weet ontdek je dromen waarvan je vergeten was dat ze bestonden.

studiekeuze-coaching-aanbod

Heb je interesse om een (studie)keuze coaching op te starten, voor jezelf of voor je zoon of dochter? Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek waar we samen de verwachtingen van beide partijen bespreken. 

 
Na een vrijblijvende intake bestaat het traject uit vier sessies waar we samen intensief aan de slag gaan. Ter afronding zitten we met beide partijen opnieuw samen om concrete acties te bespreken. 

Workshops

architecture-2181995_1920

– coming soon! –

 

Wil je graag een maandelijkse inspiratiemail ontvangen?

Schrijf je in en ontvang iedere maand een mail vol inspirerende vragen, oefeningen of artikels.