Menu Sluiten

Over Rosemarie

Ik ben gepassioneerd door coaching en maak er mijn missie van om anderen in hun kracht te zetten. In coachings vertrek ik steeds vanuit de unieke persoon voor me. Mijn rol zit erin je bij te staan, uit te dagen en aan te moedigen. Mensen inspireren en hen begeleiden in de bewuste keuzes die ze willen zetten in hun leven maken me gelukkig.

Als rasechte optimist ga ik met een glimlach door het leven. Licht rebels en steeds op zoek naar klein geluk en grote liefde. Ik hou van de zon op een koude dag, dansen in de keuken, een ochtend vol mogelijkheden, yoga en het koekje bij de koffie. Verder probeer ik de chaos van het leven te omarmen. Hoe dat precies moet, daar ben ik nog niet helemaal achter.

Coachopleidingen:

Inspirerend coachen
Keuzekompas
Loopbaancoach
Burn-out & stresscoach

Over HRdg.

Naast coachings werk ik ook als freelance HR-consultant. In de wereld van HR hou ik me voornamelijk bezig met rekrutering, talentmanagement, employer branding, onboarding en employee experience. Veel moeilijke termen die neerkomen op het focussen van het welbevinden en welzijn van sollicitanten en medewerkers binnen een organisatie. Door mijn dagelijks contact met de arbeidsmarkt heb ik een duidelijke kijk op de mogelijkheden en opportuniteiten die voor jou interessant kunnen zijn. 

Interesse in mijn HR dienstverlening? Stuur een mailtje naar rosemarie@hrdg.be. 

HRdg_Logo_transp

Over partners

My Future Works is één van de leidende loopbaancentra in Vlaanderen en Brussel. Door met een waarderende blik naar de sterktes van mensen te kijken, helpen we hen bij het ontdekken en ontplooien van hun volle potentieel. 

Dankzij mijn samenwerking met het kwalitatieve loopbaancentrum My Future Works, kan je het loopbaantraject financieren met loopbaancheques. De Vlaamse Overheid subsidieert loopbaanbegeleiding via loopbaancheques, voor 7 uur begeleiding betaal je dus slechts €80.

MyFutureWorks-Quadri
loopbaancheques-vdab

Wil je graag een maandelijkse inspiratiemail ontvangen?

Schrijf je in en ontvang iedere maand een mail vol inspirerende vragen, oefeningen of artikels.